Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need help fellow nerds

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Need help fellow nerds

    Does anyone know how to fix the err_connection rest issue? Currently having this issue with Google chrome and can't seem to figure out how to fix it.
    sigpic
    Adopted Broncos:
    EmmanuelSanders

  • #2
    Give me a screen cap of the error.
    sigpic
    2013 Adopted Bronco - Duke Ihenacho

    Comment


    • #3
      I don't have a way to post a screen shot.
      sigpic
      Adopted Broncos:
      EmmanuelSanders

      Comment


      • #4
        Originally posted by InsaneBlaze23 View Post
        I don't have a way to post a screen shot.
        Press Alt+PrtScn to get the active window screen shot, save it, and then upload it to a picture file sharing site like PostImage.org or something. Or, if you want to have it deleted later, create a gallery online here and post your image. Then post your image like you normaly would. :thumb:

        Comment


        • #5
          Sounds like you're trying to use a proxy... either that or your browser is, go to settings on chrome up top there is a search bar type in proxy. Click change proxy settings, make sure you don't have any proxies up there.


          If you don't see anything click on LAN settings, and make sure automatically detect settings is the only thing checked.
          sigpic
          2013 Adopted Bronco - Duke Ihenacho

          Comment


          • #6
            IF this doesn't work you need to switch your DNS to Open or use Google's DNS server, then flush your dns.
            sigpic
            2013 Adopted Bronco - Duke Ihenacho

            Comment


            • #7
              Did everything you said Jake, still not working. Its just Chrome that is having this problem. My brother and friend are also having this issue.
              sigpic
              Adopted Broncos:
              EmmanuelSanders

              Comment

              Working...
              X