Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't get my new Sig to work!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't get my new Sig to work!!

    Is there a reason I can't get my new sig to work? I can only get it to come up as a link but not an image. Is there a rule where I need more CP's or posts to allow me to get the image to work? I swear I have tried everything! Thanks to anyone who can help!
    sigpic

  • #2
    Have you been trying to use the IMG code? Because that's not how you place images in your signature anymore.
    sigpic
    - ★ -
    2012 Adopt a Bronco : Joe Mays

    Comment


    • #3
      I have tried IMG codes, I have uploaded it and when I do the image shows up under "Your Current Signature Picture" but it never actually shows up as a sig, it remains blank! I have tried URL's HTML's lol I must be missing something thats right in front of me!
      sigpic

      Comment


      • #4
        You should be using SIGPIC codes, automatically provided by the forum. In the "Edit Signature" section on your User CP is a "Signature Picture" section, where you can either upload an image or use an internet URL. Have you been using that?

        >> Because if you have, and the image is displayed correctly as your current sig, you just need to write (SIGPIC)(/SIGPIC) and it'll show up (using [ and ] for the code instead, of course)
        Last edited by Sync; 02-12-2012, 07:58 PM.
        sigpic
        - ★ -
        2012 Adopt a Bronco : Joe Mays

        Comment


        • #5
          Yeah, thats where I have been uploading the image. It shows up in the "Signature Picture" section just fine. However when I preview signature or save signature there is nothing there!
          sigpic

          Comment


          • #6
            Yeah, sorry, I skimmed your last post and didn't clock that you'd made reference to that section. If you've got the image you want showing up there, try using the code I suggested in my edit - if you haven't already. If that's not working for you then I don't know what's up; you might've had some restrictions placed on your account or there might be something wrong with the image itself.
            sigpic
            - ★ -
            2012 Adopt a Bronco : Joe Mays

            Comment


            • #7
              Never mind I finally got it! Thanks so much though, your SIGPIC advise it what led to me getting it! I appreciate it and a CP is on its way!
              sigpic

              Comment


              • #8
                No problem, glad you figured it out. :thumb:
                sigpic
                - ★ -
                2012 Adopt a Bronco : Joe Mays

                Comment


                • #9
                  if you can't CP him tea and crumpets works just as well for Ssync

                  Comment


                  • #10
                    A wild moose appears!



                    PS. Don't hate on tea and crumpets.
                    sigpic
                    - ★ -
                    2012 Adopt a Bronco : Joe Mays

                    Comment


                    • #11





                      and I am canadian I never hate on tea and or crumpets

                      Comment


                      • #12
                        Alright... let's save the rest of the canadian/brit jokes for the late night thread... eh?

                        sigpic
                        - ★ -
                        2012 Adopt a Bronco : Joe Mays

                        Comment


                        • #13
                          Chuffed to bits I am

                          Comment

                          Working...
                          X