Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, California
    Posts
    852

    Technical Problem : Forums Wont Load On Firefox or Safari

    Hi,

    I just started running into the problem today. When I try to visit the forums on either of my normal browsers on my laptop or phone, it tries to redirect me to facebook, which tries to redirect me back to the forums, which then tries to redirect me back to facebook... on and on. Anyway, the browsers eventually crap the bed and stop running in loops.

    This wouldnt be a huge deal for me on my laptop, because apparently this doesnt effect Google Chrome, its just that I cant use my mobile at the moment.

    Thanks in advance.
    2014/2015 Adopt-A-Bronco : TJ Ward - GO DUCKS!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Denver
    Posts
    6,939
    Quote Originally Posted by ChupaThingy View Post
    Hi,

    I just started running into the problem today. When I try to visit the forums on either of my normal browsers on my laptop or phone, it tries to redirect me to facebook, which tries to redirect me back to the forums, which then tries to redirect me back to facebook... on and on. Anyway, the browsers eventually crap the bed and stop running in loops.

    This wouldnt be a huge deal for me on my laptop, because apparently this doesnt effect Google Chrome, its just that I cant use my mobile at the moment.

    Thanks in advance.
    I was having trouble on Firefox, but I'm on Safari now and it let me on.


  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Smolan, Kansas, United States
    Posts
    22,661
    I noticed on my phone that turning it to the mobile instead of desktop site works.


  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Oh Yea...Right there!
    Posts
    5,961
    Quote Originally Posted by ChupaThingy View Post
    Hi,

    I just started running into the problem today. When I try to visit the forums on either of my normal browsers on my laptop or phone, it tries to redirect me to facebook, which tries to redirect me back to the forums, which then tries to redirect me back to facebook... on and on. Anyway, the browsers eventually crap the bed and stop running in loops.

    This wouldnt be a huge deal for me on my laptop, because apparently this doesnt effect Google Chrome, its just that I cant use my mobile at the moment.

    Thanks in advance.
    I'm no I.T. guru, but if it was me I'd quit taking them to bed-- ewwww!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    MD
    Posts
    13,999
    Thank you for letting us know.

    I'm on FF right now (desktop) and have not had any problems.

    I know our tech team has been working on some stuff. We'll pass this on to them.

    Thanks for your patience!
    Administrator


    #LupusAwareness

    Adopted Bronco: Derek Wolfe --- I adopted: Everyone!

    "a semicolon is used when an author could've chosen to end their sentence, but chose not to. The author is you and the sentence is your life ; "

  6. #6
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    An End Zone Near You
    Posts
    15,229
    I'm also having this issue on Chrome, it seems to be it's trying to redirect me to Facebook and then times out.

    2013 Adopted Bronco - Duke Ihenacho

  7. #7
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    MD
    Posts
    13,999
    They're checking into it. Hopefully it's an easy fix.
    Administrator


    #LupusAwareness

    Adopted Bronco: Derek Wolfe --- I adopted: Everyone!

    "a semicolon is used when an author could've chosen to end their sentence, but chose not to. The author is you and the sentence is your life ; "

  8. #8
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Northern California
    Posts
    2,901
    I have had issues with the board freezing up or lagging on FF. Occasionally it perma-locks and I have to shut down the browser. No redirects or anything like that. And FF doesn't do it on any other site even though I visit multiple message boards, and this will be just one of the tabs I have open, and this will be the only tab with that problem.
    ~In Partibus Infidelium~

  9. #9
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Not an Alabama fan
    Posts
    12,492
    I've been getting this same issue for nearly 24 hours on the dolphin browser on both my Ipad and Iphone. Normally this site functions much better on that browser for me than on Safari.

    Thankfully it works on my work computer. (ssshh don't tell my boss) Glad to see it's not isolated to me though and that the issue is being worked.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Denver
    Posts
    6,939
    I'm on Safari and it's obviously working, but I can't get it to load on FireFox yet.


  11. #11
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    An End Zone Near You
    Posts
    15,229
    Try clearing your cookies it fixed my mobile browser.

  12. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    MD
    Posts
    13,999
    Quote Originally Posted by JakeNbake View Post
    Try clearing your cookies it fixed my mobile browser.
    I know you all are probably more tech savvy than I am, but one of the easiest ways to clear cookies for this site is to log off. It does it automatically.

    If Jake is talking about other cookies, please disregard the above.
    Administrator


    #LupusAwareness

    Adopted Bronco: Derek Wolfe --- I adopted: Everyone!

    "a semicolon is used when an author could've chosen to end their sentence, but chose not to. The author is you and the sentence is your life ; "

  13. #13
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Smolan, Kansas, United States
    Posts
    22,661
    Quote Originally Posted by Peanut View Post
    I know you all are probably more tech savvy than I am, but one of the easiest ways to clear cookies for this site is to log off. It does it automatically.

    If Jake is talking about other cookies, please disregard the above.
    Logging off doesn't actually work though...(at least it didn't for me) I get to the front page of the forums, click log off and then it starts doing the facebook re-direct. I had to actually load the site via Edge instead of Chrome to get to this point. I'll try clearing the cookies on the other.


  14. #14
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Not an Alabama fan
    Posts
    12,492
    Clearing cookies worked for me on the dolphin browser on mobile.

    Awesome. Thanks!! So glad to finally have this working on my phone again.

  15. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Smolan, Kansas, United States
    Posts
    22,661
    Quote Originally Posted by DenverBlood View Post
    Clearing cookies worked for me on the dolphin browser on mobile.

    Awesome. Thanks!! So glad to finally have this working on my phone again.
    I hadn't been working all week on my desktop and was too lazy to clear my cookies till this morning lol...Glad it's back and going before the game tonight.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •