Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 46 to 60 of 119
  1. #46
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Boston
    Posts
    16,674
    Quote Originally Posted by Rastic View Post
    Hey BL,

    Not to my knowledge.
    Thanks, just checking.
    Adopted Bronco: DeMarcus Ware

  2. #47
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    MD
    Posts
    14,027
    Quote Originally Posted by broncoslover115 View Post
    Thanks, just checking.
    Last I heard, they were looking into it. I'll send them another note tomorrow.
    Administrator


    #LupusAwareness

    Adopted Bronco: Derek Wolfe --- I adopted: Everyone!

    "a semicolon is used when an author could've chosen to end their sentence, but chose not to. The author is you and the sentence is your life ; "

  3. #48
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6,040
    What happened to the option to remain signed in? I found myself logged out last week and since then I've had to re-type my name and password and relog in every time I visit the site. Or if I'm inactive for even 15 minutes. Am I missing something that would fix this?
    Superbowl 50 MVP defeats 2015 League MVP, Feb. 7th, 2016

  4. #49
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    MD
    Posts
    14,027
    Quote Originally Posted by LynchMobster View Post
    What happened to the option to remain signed in? I found myself logged out last week and since then I've had to re-type my name and password and relog in every time I visit the site. Or if I'm inactive for even 15 minutes. Am I missing something that would fix this?
    Click the box next to the "Remember Me?" (next to the Log In button). That should take care of the problem. If it doesn't, let me know.
    Administrator


    #LupusAwareness

    Adopted Bronco: Derek Wolfe --- I adopted: Everyone!

    "a semicolon is used when an author could've chosen to end their sentence, but chose not to. The author is you and the sentence is your life ; "

  5. #50
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6,040
    Quote Originally Posted by Peanut View Post
    Click the box next to the "Remember Me?" (next to the Log In button). That should take care of the problem. If it doesn't, let me know.
    That's what I mean, that option's no longer there.
    Superbowl 50 MVP defeats 2015 League MVP, Feb. 7th, 2016

  6. #51
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    9,704
    Quote Originally Posted by LynchMobster View Post
    That's what I mean, that option's no longer there.
    LM, check your PM.

  7. #52
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    MD
    Posts
    14,027
    Quote Originally Posted by LynchMobster View Post
    That's what I mean, that option's no longer there.
    Sorry, I misunderstood you. We've had people that didn't realize that option before.

    I will add this to the list. To help us out, what devise and browser are you using? Thanks.
    Administrator


    #LupusAwareness

    Adopted Bronco: Derek Wolfe --- I adopted: Everyone!

    "a semicolon is used when an author could've chosen to end their sentence, but chose not to. The author is you and the sentence is your life ; "

  8. #53
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6,040
    Quote Originally Posted by Peanut View Post
    Sorry, I misunderstood you. We've had people that didn't realize that option before.

    I will add this to the list. To help us out, what devise and browser are you using? Thanks.
    I figured it out. I'm on Windows 10, using Firefox, though this issue will apply to other browsers and systems. It's display size. The login button is an anamorphic element that needs to be re-ordered after the checkbox or it might occlude it. If you can point your web engineer to these images that should explain it (and for the benefit of other members running into this one):





    Superbowl 50 MVP defeats 2015 League MVP, Feb. 7th, 2016

  9. #54
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    MD
    Posts
    14,027
    Quote Originally Posted by LynchMobster View Post
    I figured it out. I'm on Windows 10, using Firefox, though this issue will apply to other browsers and systems. It's display size. The login button is an anamorphic element that needs to be re-ordered after the checkbox or it might occlude it. If you can point your web engineer to these images that should explain it (and for the benefit of other members running into this one):





    Thanks. I'll pass it on. They love screenshots.
    Administrator


    #LupusAwareness

    Adopted Bronco: Derek Wolfe --- I adopted: Everyone!

    "a semicolon is used when an author could've chosen to end their sentence, but chose not to. The author is you and the sentence is your life ; "

  10. #55
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Las Manzanitas, NM
    Posts
    27,931
    I can't remember if I've mentioned this before, but when attempting to quote a post, it often won't show the whole quote which causes problems if I proceed.
    "Stultum est timere quod vitare non potes." ~ Publilius Syrus

  11. #56
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Las Manzanitas, NM
    Posts
    27,931
    Also, I still can't edit my posts, and when I post it doesn't show until I refresh or reload the page. I can't cp unless I right click on the icon and go to a separate page.
    "Stultum est timere quod vitare non potes." ~ Publilius Syrus

  12. #57
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    9,704
    Sam, I wish I could duplicate the problem you are having but thus far cannot.

    Can you try to refresh your browser in the chance this has been resolved but your browser has not yet downloaded the update.

    Windows: ctrl + F5
    Mac/Apple: Apple + R or command + R

  13. #58
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Las Manzanitas, NM
    Posts
    27,931
    Quote Originally Posted by Rastic View Post
    Sam, I wish I could duplicate the problem you are having but thus far cannot.

    Can you try to refresh your browser in the chance this has been resolved but your browser has not yet downloaded the update.

    Windows: ctrl + F5
    Mac/Apple: Apple + R or command + R
    I tried that, but it didn't help the cp box to open.
    "Stultum est timere quod vitare non potes." ~ Publilius Syrus

  14. #59
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    9,704
    Quote Originally Posted by samparnell View Post
    I tried that, but it didn't help the cp box to open.
    Sam, may I ask what browser you are using?

  15. #60
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    9,704
    Well, add me to the list now. The home page columns are all wonky. Browser window width has no effect.

    Tested in Chrome, Firefox, IE 10 on Win 7 - all have the same issue.

    If I change this:

    Code:
    #forums .forumbit_post div.foruminfo.td {
        width: 75%;
    }
    To this:

    Code:
    #forums .forumbit_post div.foruminfo.td {
        width: 65.5%;
    }
    The elements display inline.

    That may or may not be the cause but the problem is related to it or the parent element.

    I'm all for sandbox testing
    Last edited by Rastic; 02-21-2017 at 04:25 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •